I dag bor mange danskere i boliger fra 70’erne, 80’erne eller 90’erne, og selvom husene i sin tid er opført i kvalitetsmaterialer, lever de ikke længere op til kravene, vi har til en bolig i dag. Med de rette øjne og de rigtige hænder er der masser af muligheder for at forny dit hus, og vi står klar til at hjælpe med vores ekspertise og erfaring, hvis du overvejer renovering i Aarhus eller omegn.

Find den røde tråd i din renovering

Det kan være svært at bevare overblikket i et større renoveringsprojekt, men vi hjælper dig gennem forløbet fra det første opkald til boligen står færdigrenoveret.

I fælleskab fastlægger vi et budget, vi afdækker mulighederne inden for rammerne og får sammensat et projekt, hvor du får det maksimale ud af det, du har til rådighed. Vi skræddersyr en løsning for renoveringen af dit hus ved Århus, Horsens eller omegn.

Vi udfører også gerne et boligtjek på din nuværende bolig, eller giver et bud på, hvad du kan gøre ved det hus, du overvejer at købe og sætte i stand.

Løsningen der passer dig

Vi har efterhånden solid erfaring med renovering, og vi har et stort bagkatalog med referencer inden for renovering af huse ved Århus, Horsens og omegn.

Det gør os i stand til at vejlede og visualisere dine muligheder. Udgangspunktet er dine ønsker og behov, og vi rådgiver dig med afsæt i dit budget. Hvis du gerne vil udføre nogle af opgaverne i renoveringen selv, finder vi også en løsning på det. For os er pålidelighed vigtig, og vi prioriterer kommunikation og gennemsigtighed højt. Derfor sørger vi for at levere forklarende plantegninger, så du kan danne dig et billede af, hvad der skal laves hvor. På den måde kan vi forventningsafstemme, og vi kan tegne et klart og tydeligt billede af, hvordan forløbet omkring din renovering kommer til at forløbe.

Hvis du har planer om renovering i eller nær Aarhus, er Lokato Entreprise det helt rigtige valg. Vi elsker specialløsninger, og vi har fingeren på pulsen, og både øje for kvalitet, funktionaliteten og tidens tendenser.

Fra idé til færdigrenoveret hus

Vore projektledere kombinerer en praktisk håndværkeruddannelse med bygningskonstruktøruddannelsen. Det giver dem den perfekte indsigt, så de kan navigere i renoveringsprocessen, hvad end det gælder om at finde den røde tråd eller rådgive helt ned i håndværkerfaglige detaljer.

Med vores faglige overblik finder vi altid den fagperson, der løser opgaven bedst og til den rigtige pris. Vi rådgiver dig undervejs i alle byggeriets faser, og vi fører løbende tilsyn og følger op på de problemer, der kan opstå undervejs. Hvis du i løbet af projektet ønsker ændringer, finder vi også den bedste løsning på det. Lokato Entreprise er et oplagt valg, hvis du har planer om renovering i Aarhus og omegn.

01Kontakt os

Kontakt os for en snak om renovering. Vi kan hjælpe med at finde den røde tråd gennem dit projekt og med vores faglige indsigt måske se nogle løsninger, du ikke har tænkt over

02Booking

Book et bygningstjek til din egen bolig eller i forbindelse med køb af ny ejendom.
Vi rådgiver om ombygning og energioptimering, og vi udarbejder et budget.
Hvis du gerne udfører noget af byggearbejdet, men mangler rådgivning, finder vi også en løsning på det.

03Aftale

Ønsker du at fortsætte med Lokato Entreprise som samarbejdspartner, fastlægger vi i fælleskab et budget, som vi skal holde. Med udgangspunk i budgettet afdækker vi mulighederne og sammensætter et projekt, hvor du får det maksimale ud af det, du har til rådighed.

04Budgettering

Budgettet fastlåses og nødvendige tegninger, byggetilladelse, tidsplan og betalingsplan udføres.

05Opstart

Opstart af byggesagen. Der føres løbende tilsyn og vi følger op på de ting, der opstår i projektet. Ønskes der ændringer løbende i projektet, finder vi også en løsning på dette.

06Aflevering

Udførsel af projektet og aflevering af den renoverede bygning.
Gennemgang efter 1 år.
Gennemgang efter 5 år.